Hvordan foregår det?

Return Gym tilbyder holdtræning for både nybegyndere og øvede. Vi træner i små hold på højst 4-5 deltagere, så der stadig er skarpt fokus på den enkeltes udvikling. De små hold sikrer, at træneren kan hjælpe alle med korrekt teknik, højne motivationen og tilpasse niveauet til jer alle. Der er en hyggelig stemning på holdet, og man lærer hurtigt hinanden at kende.

Du booker et hold én måned ad gangen, typisk med én ugentlig træningstime og holdet vil derfor bestå af de samme deltagere den pågældende måned. Hvis I har lyst til at fortsætte det gode arbejde på holdet, er pladserne automatisk reserveret til hele holdet måneden efter.

Vi opretter løbende nye hold og tager meget gerne imod input, hvis du sidder med et særligt ønske til ugedag, tidspunkt og træningsform, som du er særlig interesseret i.

SE VORES PRISER HER

Husk altid at medbringe

  • Gode indendørs træningssko

Det er med i prisen

Aktuelle hold

Hver mandag

kl. 18:00-19:00

Hver tirsdag

kl. 17:00-18:00

Hver onsdag

kl. 18:00-19:00

Hver torsdag

kl. 10:00-11:00

Hver søndag

Nyt hold – Hvornår vil du træne?

”Vi arbejder bevidst med små hold, som sikrer effektiv træning for den enkelte i et sjovt fællesskab med andre.” – Jonas, indehaver og personlig træner

SÅDAN KOMMER DU I GANG

BOOK DIN GRATIS PRØVETIME

Udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen herover. Fortæl gerne lidt om dine ønsker til træningen.

Vi kontakter dig derefter enten på telefon eller mail og tager en uforpligtende snak om de mål du har, og hvor vi skal hen.

Vi aftaler en prøvetime i Return Gym.

Prøvetimen

Vi vil under prøvetimen tale om, hvad du ønsker at opnå med træningen.

Vi finder ud af, hvilken rolle kosten skal spille i dit forløb, og om der er fokus på vægttab, opbygning af muskelmasse, styrke eller noget helt fjerde. Vi har ligeledes brug for at vide, om du har skader eller anden historik, som vi bør tage højde for.

Velkommen om bord

På baggrund af prøvetimen, finder vi det hold der passer dig bedst. Vi har også mulighed for at oprette nye hold, hvis du har ønsker til andre tidspunkter.

Efter din prøvetime får du tilsendt en velkomstmail med al relevant og praktisk information. Du kan altid henvende dig hos din træner eller direkte til Jonas, som står bag Return Gym, hvis du har spørgsmål til dit forløb.

Rigtig god fornøjelse!