Hvordan foregår det

Individuel personlig træning vil sige, at du træner alene med din egen personlige træner.

Personlig træning er ét af de mest effektive valg, når man ønsker at komme i gang med træning, fordi din træner holder dig til ilden og sikrer, at du bliver udfordret uanset, hvilket udgangspunkt, du kommer med. Vi hjælper dig i gang, hvis det er længe siden eller helt nyt at træne, men vi kan også hjælpe dig videre, hvis du har styrketrænet i mange år og trænger til nye udfordringer og ny energi.

Centret er kun åben for medlemmer af Return Gym, der har en forudgående aftale med en træner. Som medlem af Return Gym er det derfor også slut med overfyldte træningscentre og stressende støj. Du og din træner får jeres egen træningsstation og det skaber helt automatisk et roligt og rart træningsmiljø, hvor der er plads til alle. Med vores setup får du derfor også mest træning for pengene. Læs mere om vores sted her.

SE VORES PRISER HER

Husk altid at medbringe

  • Gode indendørs træningssko

Det er med i prisen

“Med en personlig træner får du den træningsmakker, som gør, at det bliver nemmere at komme afsted.” – Jonas, indehaver og personlig træner

SÅDAN KOMMER DU I GANG

BOOK DIN GRATIS PRØVETIME

Udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen herover

Vi ringer dig derefter op og tager en uforpligtende snak i telefonen om dine behov og ønsker for træning.

Vi aftaler en prøvetime i Return Gym.

DU FÅR DIN EGEN TRÆNER

Vi finder den træner i vores team, der passer bedst til dig. Det er også muligt at ønske en træner, såfremt vedkommende har plads i kalenderen på det tidspunkt, du helst vil træne.

Du kan læse mere om hver enkel træner i teamet HER.

PRØVETIMEN

Du og din træner tager en snak i Return. Vi byder altid på en tår kaffe eller noget koldt at drikke i vores køkken.

Du får lov at se dig omkring, og du og din træner kan prøve øvelser af. Vi vil tale om, hvad du ønsker at opnå med træningen. Vi finder ud af hvilken rolle kosten skal spille i dit forløb, og om der er fokus på vægttab, opbygning af muskelmasse eller noget helt tredje.

Vi har ligeledes brug for at vide, om du har skader eller anden historik, der skal tages højde for.

Hvis du ønsker at starte, aftaler du og din træner sammen det videre forløb. I aftaler hvilke og hvor mange dage om ugen, du ønsker at træne.

SÅ ER DU I GANG

Efter din prøvetime får du tilsendt en velkomstmail med al relevant og praktisk information.

Du er nu klar til at begynde dit træningsforløb.