Hvordan foregår det?

Træn sammen med din bedste træningsmakker og spar penge på træningen imens.

Hos Return Gym tilbyder vi, at du kan træne med en ven, kæreste, ægtefælle, mor, far, kollega eller nabo.

Træningen bliver sjovere, når I sammen om det. I får jeres egen personlige træner, som sagtens kan tage højde for forskellige udgangspunkter. I behøver altså ikke at være på samme træningsmæssige niveau, for at kunne træne sammen.

Du og din ven sparer 30% på timeprisen HVER, når I vælger at træne sammen.

SE VORES PRISER HER

Husk altid at medbringe

  • Gode indendørs træningssko

Det er med i prisen

”Når træning er sjovt, får I lyst til at blive ved. Og når det er mindre sjovt, sørger vi for, at I ikke giver op.” – Jonas, indehaver og personlig træner

SÅDAN KOMMER DU I GANG

BOOK JERES GRATIS PRØVETIME

Udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen herover. Fortæl gerne lidt om jeres ønsker til træningen.

Vi kontakter derefter den ene af jer enten på telefon eller mail og tager en uforpligtende snak om de mål I har, og hvor vi skal hen.

Vi aftaler en prøvetime i Return Gym.

Prøvetimen

Vi vil under prøvetimen tale om, hvad I hver især ønsker at opnå med træningen. I behøver ikke have de samme mål og ønsker.

Vi finder ud af, hvilken rolle kosten skal spille i jeres forløb, og om der er fokus på vægttab, opbygning af muskelmasse, styrke eller noget helt fjerde. Vi har ligeledes brug for at vide, om I har skader eller anden historik, som vi bør tage højde for.

Velkommen om bord

På baggrund af prøvetimen, finder vi den træner, der passer jer bedst, samt aftaler de faste træningsdage, I ønsker i kalenderen.

Efter prøvetimen får I tilsendt en velkomstmail med al relevant og praktisk information. I kan altid henvende jer hos jeres træner eller direkte til Jonas, som står bag Return Gym, hvis I har spørgsmål til træningen.

Rigtig god fornøjelse!