Om RETURN

Hos RETURN er det vores mission at gøre træning og bevægelse til en fast del af din hverdag. Så du ikke bare opnår resultater her og nu, men sørger for at have en krop, der støtter dig gennem hele livet.

Hvorfor er det så svært for de fleste, at trække sig selv ned i fitness centret og få en rutine i gang? Fordi man skal gøre det alene. Hvis du derimod kigger på alle andre sportsgrene (fodbold, badminton, tennis etc.), så har folk meget lettere ved at komme afsted.

Forskellen ligger i, at det ikke kun er træningen der trækker, men den sociale oplevelse.

RETURN GYM er et lukket privat center, hvor man kun kan træne sammen med vores personlige trænere. Her har vi skabt den samme sociale “klub” stemning, som du kender fra en sportsklub. Uanset om du træner 1 eller 5 gange om ugen, så kommer du hurtigt til at kende dem som træner her, og de kender dig. På den måde får du hurtigt en følelse af tilhør, og hvem ved: Måske du også udvider dit netværk?

En anden unik ting ved RETURN er, at du også kan træne sammen med din bedste ven, kollega eller partner, og dele udgiften til træneren. På den måde får I begge lagt et program, som I kan holde hinanden op på mellem træningerne. Og så kan I også lige vende verdenssituationen mens I træner.

Hos RETURN gør vi alt for gøre træning til en oplevelse, så du får lyst til at vende tilbage. Igen og igen.