Laura Pedersen

Personlig træner

HVEM ER JEG:

Jeg har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, hvor min uddannelse har givet mig en masse viden om kroppens fysiologi, træning, ernæring og mental sundhed. Inden for ernæring, arbejder og rådgiver jeg ud fra evidensbaseret viden. Jeg går ikke ind for restriktioner, men at vi sammen finder en god balance. For mig handler sundhed ikke kun om at have en sund krop, men også et sundt sind.

Jeg brænder for at hjælpe andre med deres sundhedsudfordringer. Jeg ønsker, at mine klienter får en positiv oplevelse med at lave ændringer/forbedringer i deres livsstil samt at de oplever følelsen af, at kunne tage hånd om din egen sundhed.

MIN BEHANDLING/TRÆNING:

Som klient hos mig vil du altid være i fokus, og jeg stræber efter, at din træning skal være en fornøjelse, og at du har lyst til at komme igen. Mine kompetencer inden for træning er primært inden for funktionel- og crossfitinspireret træning. Derudover tilpasser jeg træningerne efter dine behov og mål med din træning. Jeg vil med andre ord sørge for en varieret træning, der lægger vægt fokus på resultater, fremskridt og godt humør.
Og er det mere en massage du har brug for, så klarer vi også det.