Karitas Baldursdóttir

Træner

HVEM ER JEG:

Jeg har dyrket sport det meste af mit liv, blandt andet gymnastik, fodbold, styrketræning men de sidste fire år har jeg trænet thaiboksning på konkurrence niveau og arbejdet som crossfit coach. Med min store passion og viden omkring træning, ernæring og mental sundhed ser jeg en stor værdi i at hjælpe mine klienter med at komme i form samt få en bedre livskvalitet.
 
Jeg er uddannet personlig træner, bachelor i Global Nutrition & Health og kommer fra Island. Mine kompetencer inden for træning er styrketræning, funktionel træning, crossfit og thaiboksning. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med at bokse og sparke på puder er det også noget jeg tilbyder.

TRÆNING MED MIG:

Uanset hvad dit trænings niveau er, lægger jeg et trænings program som tager udgangspunkt i dig, dine mål og ønsker. Gennem personlig træning vil jeg hjælpe dig med at opnå resultater, forbedre dit velvære, opbygge selvtillid gennem en simpel, sjov, motiverende, udfordrende træning. Mine kompetencer inden for træning er styrketræning, funktionel træning, crossfit og thaiboksning. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med at bokse og sparke på puder er det også noget jeg tilbyder. Jeg glæder mig til at møde dig.