Maja Engqvist

Stifter & træner

HVEM ER JEG:

Træning har altid været min passion i livet, fordi jeg synes kombinationen af det fysiske og psykiske aspekt er utrolig spændende. Jeg kan derfor også godt lide at udfordre min egen fysiske og psykiske formåen i forskellige discipliner (Ultraløb, fitness konkurrencer osv.)

Jeg har arbejdet med træning det meste af mit liv og har meget erfaring med at udvikle træningsvaner og vedholdenhed. Så man ikke kun opnår fysisk og psykisk velbefindende periode, men hele livet.

TRÆNING MED MIG:

For mig er det altafgørende at få skabt en indre lyst til at hoppe i træningstøjet og komme afsted. Derfor vil træning med mig altid være fuld af god energi, tydelige resultater og højt humør.

“Maja har været min personlige træner i 3 år. Jeg er typen som ikke får rumpen ud af døren selv og hvis jeg endelig kommer afsted, er jeg ikke god til at presse mig selv. Derfor har jeg brug for Maja. Når vi har en aftale kommer jeg og hun får mig meget længere end jeg selv tror er muligt. Alle bør have en Maja!”

— ANETTE LÆRKESEN

“Kan KUN anbefale Maja, som personliog træner. Jeg har trænet hos Maja i 5 uger, og har allerede tabt 5,5 kilo! Jeg har fået en kostplan som hverken betyder at jeg skal sulte mig selv eller være “bange” for særlige madvarer. Træner hos hende to gange om ugen, hvor der bliver kørt hård cirkeltræning med HØJ puls! Mit mål er at blive hos hende i et halvt år, og er helt sikker på at hun er den rette til at få mig i mit livs form!”
— PERNILLE LAURA CATALINA SKJØDT
“Alle burde have en Maja resultaterne på krop og vægt taler sit eget sprog, og Maja er samtidig frisk, sjov, dygtig, inspirerende og ved hvad hun laver”
— TRINE HESSELBJERG MONRAD
“Efter 2 børn, begge med KS – har Maja givet mig min krop tilbage! Tak for megafed træning! Du er mit yndlings “drug””
— GITTE ANDERSEN
“Hvordan skal man sige det ? 15 kg vægttab = fra XXL til L på ca 3 mdr. Og så med en stofskiftesygdom.
Så skal man bruge en kostvejleder eller bare en personlig træner som sparker røv, så kan jeg 100% anbefale Maja ..”
— JOHNNY JÖNSSON