Nicoline Borre Møller

Træner, massør & akupunktør

HVEM ER JEG:

Jeg er tidligere elitesvømmer og min hverdag har altid været bygget op omkring kroppens fysiske og psykiske formåen, dens funktioner, træning i alle udstrækninger, livsglæde, sundhed og velvære – Kroppen og træning er min store passion. Under og efter min svømmekarriere har jeg brugt fitnesstræning til to ting; til at opnå et givent mål inden for noget andet såsom svømning og til at opnå fysisk og psykisk tilfredshed i hverdagen.

Som behandler har jeg været tilknyttet flere forskellige senior fodboldhold samt døvelandsholdet i håndbold og fodbold. Jeg bruger behandling og træning til at forbedre kroppens fysiske og psykiske velvære. Jeg laver behandling indenfor fysiurgisk sportsmassage, sportsskadeterapi og sportsakupunktur.

MIN TRÆNING ELLER BEHANDLING:

Om vi skal træne sammen eller om du skal behandles så er det altid dig der er i fokus. Det skal være sjovt og fedt at træne og noget man skal se frem til i sin hverdag så det bestræber jeg mig på. Jeg har flere års erfaring med behandling af diverse sportsskader og har efterfølgende uddannet mig til personlig træner. Jeg har stor personlig interesse og erfaring med træning som tidligere elitesportsudøver. Jeg ønsker derfor erfaring på gulvet som personlig træner og vil i den anledning tilbyde Dig/Jer 25% på personlig træning.