Pernille Ærbo

Træner & massør

HVEM ER JEG:

Jeg er snart færdiguddannet fysioterapeut og har der ud over en massør uddannelse, som jeg har gjort brug af i flere år. Min fysioterapeutuddannelse gør at jeg hele tiden kan videreudvikle mig som massør og manuel behandler. Et område der interesserer mig enormt meget.

For mig er træning mere end bare at komme i den bedst mulige form. Det er også et middel til at ”komme tilbage” eller få genopbygget kroppen efter fx en skade.

Jeg har selv haft brug for genoptræning til at komme tilbage til mig selv. Både efter en dobbelt diskusprolaps og en hård graviditet. I begge tilfælde var det genoptræning, der gjorde, at jeg fik min krop igen. Og jeg brænder for at kunne give mine succes videre til andre.

MIN BEHANDLING/TRÆNING:

Hvad enten du har haft fx en skade, er ved at komme dig efter en graviditet eller bare vil i bedre form, så tager vi udgangspunkt i, hvor du er, og hvad du kan. Det vigtigste er, at vi hele tiden bygger på, og samtidig respekterer og arbejder med den frygt for bevægelse og træning, som mange har efter en skade. Og er det mere en massage du har brug for, så klarer vi også det.