Pernille Berthelsen

Træner

HVEM ER JEG:

Jeg er uddannet fysioterapeut, mentaltræner og diplomtræner. Jeg har de sidste år arbejdet på privatklinik med behandling og træning samt i sportsklubber med skadesforebyggende og periodiseret træning. Gennem mine uddannelser har jeg stort kendskab til, og erfaring med, kroppens anatomi, fysiologi, personlig træning, teknik- og skadesforebyggende træning samt specifik træning relateret til sport. .

TRÆNING MED MIG:

Træning handler om mere end blot bevægelse og motion – det handler om at skabe en krop, du kan føle dig glad, sund og stærk i og som kan klare dagligdagens udfordringer. Jeg arbejder med sundhed både fysisk og mentalt, og går op i at træning skal være motiverende og udfordrende. Når du træner med mig, er du i fokus, og vi vil sammen udarbejde en plan for din træning, så du kan nå dine mål og drømme. Om du kommer på dagen og er klar til hård træning, udstræk eller en massage, så er du altid velkommen! 

BEHANDLING:

Udover personlig træning kan du få fysioterapi, massage og coaching hos mig. Har du en skade, smerter eller brug for mere motivation og glæde i dagligdagen, er du mere end velkommen til at sende en mail til mail@returngym.dk for mere information.