Stefan Gustavsen,
Massør & Smerte- og Skadebehandler

HVEM ER JEG:

Min interesse for kroppen og hvordan den fungere har givet mig stor glæde i min behandling. Jeg har mere end 13 års erfaring og er uddannet optræningsterapeut ved Øfeldt centrene, hvor jeg har arbejdet med optræning af forskellige former for skader, specielt indenfor gruppen af handicappet og muskellidende.

MINE BEHANDLINGER:

Jeg giver dig en grundig og professionel behandling i form af genoptræning, fysiurgisk massage, med udgangspunkt i den dybdegående sportsmassage, til spændte og udpinte muskler, i forbindelse med styrketræning eller anden fysisk belastning af musklerne. Derudover tilbyder jeg massage for øget afslapning i kroppen, der virker afstressende og øge blodgennemstrømning.

Jeg tilbyder skades- og smertebehandling, både med massage eller ved brug af sportstape eller kinesio tape. Massagen kan øge blodgennemstrømningen i den omkringliggende muskulatur, hvor sports-og kinesio tape kan støtte op omkring et smertende led, eller aflaste smertende muskler.

Smertebehandling kan også ske gennem intensiv muskeltræning af den smertende muskulatur, samt opstramning af muskulatur omkring smertende områder i kroppen. F.eks. smerter i ryg, skulder, nakke, hofte knæ.