Praktisk information & Oftest stillede spørgsmål

Betaling

Hos RETURN sker betalingen ved en tilsendt faktura til din mail hver måned. Du beslutter i den givne måned i fællesskab med din træner, hvor mange timer du skal have. Det er også muligt at sætte sig på en fast træningstid og en fast månedlig betaling, der stopper når du ønsker det.

Badefaciliteter

Hos return er det muligt at tage et bad efter endt træning. Vi sørger for rene håndklæder, hårtørre og sæbe, så du har mulighed for at tage direkte videre efter træningen.

Parkering

Hos RETURN er der 3 timers gratis parkering ude på gaden, hvis der ingen parkering er at finde, har du også mulighed for at parkere gratis i vores private gård mod forvisning af et parkeringskort du finder i centeret.

Aflysning

Ved aflysning mere end 24 timer før din personlig træning, er der mulighed for du kan få timen flyttet til et senere tidspunkt, hvis din træner har plads i kalenderen. Ved aflysning mindre end 24 timer før din time, kan du ikke få timen flyttet og den er derfor gået tabt.

Oftest stillede spørgsmål

Spørgsmål: “Hvad hvis jeg ikke har trænet før?”
Svar: “Så er du helt normal. Mange har deres træningsdebut sammen med os, og vi er vant til at tilpasse træningen til den enkeltes niveau.”

Spørgsmål: “Må jeg tage mit barn med?”
Svar: “Uanset om du er på barsel eller mangler pasning, så er du velkommen til at tage din baby eller dine børn med på eget ansvar.”

Spørgsmål: “Hvor ofte skal man træne?
Svar: “Generelt afhænger det af din målsætning. Hvis dit mål f.eks. er at øge muskelmasse eller at gennemføre et marathon, så vil det kræve flere træningstimer, end hvis målet er et vægttab. Det skyldes, at en stor del af vægttabet også handler om, hvad der sker i køkkenet. Dog er vores minimums anbefaling en time om ugen, for muskel vedligeholdelse.”

Spørgsmål: “Kan man få en fast dag?”
Svar: “Ja. Snak med din træner om det.”