Priser for en personlig træner

Hos RETURN GYM mener vi, at alle skal have de bedste forudsætninger for at opnå deres mål. Vi tilbyder derfor meget konkurrencedygtige priser på personlig træning for at give så mange som muligt mulighed for at træne på den rigtige måle. Vi tilbyder endda at du kan træne billigere, når I kommer to og træner sammen. Se vores priser for en personlig træner her på siden – eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. 

 

Træn alene med din helt egen træner

OPSTARTSWORKSHOP

I forbindelse med opstarten af træningen, holder vi en workshop på 1,5 time, hvor vi taler om dine mål, analyserer din krop og hvilke øvelser, der vil være oplagte. Med udgangspunkt i hvor ofte du ønsker at træne, så udarbejder vi herefter en personlig plan for dig, som inkluderer program og eventuel kostplan.

Pris 750,-

PERSONLIG TRÆNER

Din helt egen træner i et helt privat center, håndklæder vand og virkelig motiverende stemning

PRIS 425.- pr. gang

Del en træner med en ven

OPSTARTSWORKSHOP

I forbindelse med opstarten af træningen, holder vi en fælles workshop på 2,5 time, hvor vi taler om jeres mål, analyserer jeres kroppe og hvilke øvelser, der vil være oplagte. Med udgangspunkt i hvor ofte I ønsker at træne, så udarbejder vi herefter en personlig plan for jer, som inkluderer program og eventuel kostplan.

Pris 1.250,-

PERSONLIG TRÆNER FOR 2

Jeres helt egen træner i et helt privat center, håndklæder vand og virkelig motiverende stemning

PRIS 595.- pr. gang

Priser hold

Løbehold

Prisen er pr. gang man deltager på et løbehold.

PRIS 100.- pr. gang

Styrketræning

Prisen er pr. gang man deltager til styrketræning.

PRIS 100.- pr. gang

Betaling

Du køber en måneds holdtræning af gangen, som betales forud inden første træningstime. Vi fremsender faktura til betaling på det samlede antal træninger i den pågældende måned.

Fleksible løsninger

Du har fortrinsret til det samme hold måneden efter, hvis du ønsker at fortsætte træningen. 

Ønsker du at beholde din plads på holdet måneden efter, men er forhindret på én eller flere af de planlagte træningsgange, kan vi regulere fakturaen, så du kun betaler for de timer, du kan komme. 

OBS:

– Vi skal have din tilkendegivelse på mail@returngym.dk senest d. 15. I måneden, hvis du ønsker at beholde din plads på samme hold måneden efter.

– Vi skal i samme omgang have at vide, hvis der er enkelte træningsgange, hvor du ikke ønsker at deltage.

– Hører vi ikke fra dig, vil pladsen gå videre til en anden måneden efter.

Aflysning og refusion

Når træningstimerne er betalt, kan de ikke refunderes ved holddeltagerens aflysning.
Hvis Return Gym pga. sygdom eller andet er nødsaget til at aflyse en holdtræning, refunderes de aflyste timer til deltagerne.