Priser for en personlig træner

Hos RETURN GYM mener vi, at alle skal have de bedste forudsætninger for at opnå deres mål. Vi tilbyder derfor meget konkurrencedygtige priser på personlig træning for at give så mange som muligt mulighed for at træne på den rigtige måle. Vi tilbyder endda at du kan træne billigere, når I kommer to og træner sammen. Se vores priser for en personlig træner her på siden – eller kontakt os, hvis du har spørgsmål. 

 

Træn alene med din helt egen træner

OPSTARTSWORKSHOP

I forbindelse med opstarten af træningen, holder vi en workshop på 1,5 time, hvor vi taler om dine mål, analyserer din krop og hvilke øvelser, der vil være oplagte. Med udgangspunkt i hvor ofte du ønsker at træne, så udarbejder vi herefter en personlig plan for dig, som inkluderer program og eventuel kostplan.

Pris 750,-

PERSONLIG TRÆNER

Din helt egen træner i et helt privat center, håndklæder vand og virkelig motiverende stemning

PRIS 375.- pr. gang

Del en træner med en ven

OPSTARTSWORKSHOP

I forbindelse med opstarten af træningen, holder vi en fælles workshop på 2,5 time, hvor vi taler om jeres mål, analyserer jeres kroppe og hvilke øvelser, der vil være oplagte. Med udgangspunkt i hvor ofte I ønsker at træne, så udarbejder vi herefter en personlig plan for jer, som inkluderer program og eventuel kostplan.

Pris 1.250,-

PERSONLIG TRÆNER FOR 2

Jeres helt egen træner i et helt privat center, håndklæder vand og virkelig motiverende stemning

PRIS 539.- pr. gang