Personlig træning

Træn alene med din helt egen træner

Personlig træning

Hos RETURN er det vores mission at gøre træning og bevægelse til en fast del af din hverdag. Vi sørger for at du ikke bare opnår resultater her og nu, men hjælper dig med at bygge en krop, der støtter dig gennem hele livet. Vi fungerer både som personlig træner og kostvejleder, så du ikke bare træner, men også spiser dig til den stærke og sunde krop. 

Step 1

Opstartsworkshop

KROPSANALYSE

Du får foretaget en kropsanalyse, som består af en måling af fedtprocent, muskelmasse, fysisk alder og vægt. Herudover anbefaler vi at tage billeder for at se asymmetri og for lettere at kunne se de resultater, du har opnået i samarbejde med en personlig træner og kostvejleder her ved os.

ØVELSESANALYSE

Her skal du lave en række øvelser, som hjælper træneren til at se, hvilket niveau eller problematikker, der kan være ved din krop. Det giver mulighed for at fastsætte dit træningsniveau det rigtige sted og samtidig undgå at påvirke din krop negativt.

MÅLSÆTNING

Her fokuserer vi på hvilke(t) mål, du har med træningen, så vi kan tilrettelægge træningen og vores sparring i løbet af den personlige træning efter det. Vores opgave er at finde ud af, hvad du gerne vil opnå, og hvordan vi bedst når dertil. Det er vigtigt for os, at et mål er realistisk og opnåeligt, og her er der mange faktorer, der spiller ind. Herunder kropstype, hverdag i forhold til familie og arbejde samt ambitionsniveau i forhold til, hvor meget træning og kost skal fylde. 

PROGRAM & PLAN

Til slut udarbejder vi programmer og kostplan afhængig af målsætning. Uanset, så vil vi løbende snakke om kostmæssige ændringer, der kan være med til at fremme træningen og sundheden. 
Vi udarbejder om nødvendigt også programmer til hjemmetræning, udendørs eller i et givent træningscenter. Som din personlige træner og kostvejleder sørger vi for at udarbejde realistiske trænings- og kostplaner til dig, så du har og bibeholder lysten til at fortsætte den nye sunde livsstil resten af livet.

Step 2

Personlig træner

Når først der er styr på din plan, så guider og støtter vi dig igennem øvelserne, og bruger forskellige teknikker, der hjælper dig til bedre at forstå, hvordan du udfører dem korrekt. Det er vores job som privat træner at sørge for at du får mest muligt ud af øvelserne.

Når vi træner, så det også vores opgave at vurdere, hvad der er den passende intensitet og pres, så træning bliver så effektiv som muligt – på det niveau du befinder dig. Som privat træner er vi med igennem hele processen, så du opnår dit mål på den mest hensigtsmæssige måde.

Nogle bruger råb og skrig til at få motivation frem i mennesker. Det gør vi altså ikke. Vi kan sagtens få dig til at yde dit bedste – helt uden at hæve stemmen 🙂