Af Jonas Roberts, personlig træner, stifter og indehaver af Return Gym.

RETURN GYM åbnede sine døre for medlemmerne tilbage i maj 2018.
Jeg har siden dengang drevet træningscentret og fungeret som personlig træner sammen med mit gode team. Samlet kommer vi med en bred faglig viden og uddannelser indenfor træning og kost, samt mange års erfaring i undervisning.

Jeg har fra starten haft et ønske om at gøre personlig træning til en træningsform, hvor så mange som muligt kan være med. Det er blandt andet vores skarpe priser, der er med til at gøre det muligt for flere at prøve kræfter med personlig træning. At vi kan tilbyde høj kvalitet og faglighed til priser under gennemsnittet på markedet for personlig træning, gør det muligt for flere at blive i forløb hos os i længere tid.

For det er vedholdenhed, der ofte er brug for, hvis rutiner i hverdagen skal justeres og træning skal indgå som en naturlig del af livet. Det hele skal gå hånd i hånd.

Vores fornemmeste opgave er at inkorporere træning og kost i din hverdag i den grad, du ønsker, det skal fylde.

Vi tilbyder træning i hyggelige lokaler og et rart og afslappet træningsmiljø. Vi garanterer dig en personlig træner, som sætter sig godt ind i din situation og det liv, som din træning og kost skal indgå i. Det er ikke dig, som skal passe ind i en stram træningsskabelon. Det er træningen, der skal passe ind i dit liv.

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Valby til en uforpligtende snak om de ønsker og mål du måtte have for din træning i fremtiden. Du kan skrive til os her.

Vi ses i RETURN GYM!

Faciliteter i RETURN GYM

Vi har et åbent køkken med stort køleskab, opvaskemaskine og stor spiseplads. Her kan man sidde og nyde sin medbragte snacks enten før eller efter træningen.

Derudover har vi fine badefaciliteter, som kan benyttes i forbindelse med din træning. Vi har sørget for sæbe, håndklæder og føntørrer, så du kan tage direkte videre på arbejde eller til dit næste møde efter endt træning.

I Return Gym har vi opdelt vores lokaler i træningsstationer, så du under hele træningstimen har dit eget træningsområde sammen med din personlige træner. Det giver ro og effektivitet, at man ikke skal gå rundt i et stort center og lede efter ledige pladser og udstyr. På den måde har vi indrettet os, så du får mest træning for pengene.

Parkering og offentlig transport

Der er 3 timers gratis parkering på Trekronergade.

Den nærmeste s-togstation er Ny Ellebjerg St., som ligger 400 meter fra RETURN GYM (5 minutters gang). Herfra afgår linje A, E og F, samt regionaltog.