Medlemstilbud: Træn på egen hånd

Medlemstilbud til dig, der har personlig træning i Return Gym.

Supplér dit medlemskab med et klippekort til træning på egen hånd.

Vi har lyttet til vores medlemmer og er derfor stolte over, at vi nu kan lancere ”TRÆN PÅ EGEN HÅND”.

Et fleksibelt supplement til personlig træning, hvor du kan træne dit program selv ved siden af dine timer med personlig træning.

Saml dine medlemskaber

Vi har mange medlemmer, der har abonnement til et stort fitnesscenter ved siden af personlig træning. De vil måske gerne træne 2-3 gange om ugen, men har kun råd til personlig træning en enkelt gang om ugen.

Vi har derfor sat os for at finde en løsning, hvor vores medlemmer ikke behøver flere medlemskaber. I stedet kan du samle al din træning hos os. Både de træningstimer, hvor du får kyndig instruktion og vejledning fra din personlige træner, og de træningstimer, hvor du er mere selvkørende og på egen hånd kan køre det program, du har fået af din træner.

 

3 grunde til at træne på egen hånd i Return Gym

  1. Få dit eget træningsområde

Når du træner i Return Gym (både på egen hånd og med din personlige træner) har du altid dit eget træningsområde med det nødvendige udstyr ved hånden. Det skaber en mere effektiv træning, når du ikke skal vade rundt i et stort træningscenter for at gennemføre dit program.

  1. Slip for kø ved udstyret og menneskemylder.

Vi er et lille lokalt træningscenter på 150 kvm. Vi har derfor aldrig mere end 4 træninger i gang på én gang. Du er dermed altid garanteret en rolig og fokuseret atmosfære. Vi kender vores medlemmer, og sådan skal det blive ved med at være.

  1. Book din træningstid online med vores klippekort, og betal kun for dét, du reelt bruger.

Vi har fået lavet en online betalingsløsning, så du kan booke klippekort online og booke tider med klippekort i vores online-kalender. Der er åbnet for træninger i udvalgte tidsrum, hvor Return Gym er bemandet. På den måde sikrer vi, at der kun er adgang for medlemmer.

Bor eller arbejder du i Valby og kunne du tænke dig at komme fordi og snuse, så er du mere end velkommen. Kontakt os her, eller læs mere om medlemstilbuddet her.

Del denne nyhed

Facebook

PRØVETIME MED PERSONLIG TRÆNER

Book din prøvetime og start forandringen