TRÆN PÅ EGEN HÅND
… i Return Gym
TRÆN PÅ EGEN HÅND
… i Return Gym
TRÆN PÅ EGEN HÅND
… i Return Gym
Previous slide
Next slide

NU KAN DU KOMBINERE PERSONLIG TRÆNING MED TRÆNING PÅ EGEN HÅND.

Det gør udgiften til personlig træning mere overkommelig, og du kan samtidig samle al din træning hos os i Valby.

Det har flere fordele for dig.

SLIP FOR EKSTRA MEDLEMSKABER OG KØ VED UDSTYRET

Slip for ekstra medlemskaber i andre træningscentre. Saml det hele i Return Gym og kør dit træningsprogram hos os, når det er alligevel er her, du har personlig træning.

Måske supplerer du lige nu din personlige træning med et medlemskab et helt andet sted. Måske oplever du også, at der jævnligt er kø til redskaber, mange mennesker stuvet sammen, og at træningsinventaret ikke altid matcher det træningsprogram, du har fået af din personlige træner?

FÅ EN MERE EFFEKTIV TRÆNING MED DIT EGET TRÆNINGSOMRÅDE

Når du træner i Return Gym får du altid dit helt eget træningsområde. Det gælder både for personlig træning og for træning på egen hånd. Det betyder, at du har alt det fornødne udstyr til rådighed, når du skal igennem dit træningsprogram. Og det hele er lige ved hånden. Det er langt mere effektivt og sparer dig tid, at du ikke skal vade rundt i et stort træningscenter og lede efter det rette udstyr.

DET ER MED I PRISEN

Eget træningsområde
Træningsprogram
Køkken- og badefaciliter
Håndklæder, shampoo og føntørrer

SÅDAN FOREGÅR DET

Vi har et simpelt online bookingsystem, hvor du kan købe et 10-turskort, som gælder til træning på egen hånd. Prisen per klip er 75 kr. ved køb af 10 klip. Ønsker du i stedet at købe enkelttimer koster hver time 95 kr. Du er garanteret dit eget træningsområde, når du har booket din tid.

Vi har åbent for bookinger i udvalgte tidsrum, hvor der er bemanding i Return Gym.

På den måde holder vi fast i de principper, vi godt kan lide: nemlig at træningen kan gennemføres effektivt, fordi det er slut med kø ved udstyret. Og helt efterladt til dig selv er du ikke – for der vil altid være en personlig træner til stede i Return Gym i de tidsrum, hvor du kan booke træning på egen hånd.

Betingelser:

Når du har personlig træning er et træningsprogram altid inkluderet, som løbende justeres i samarbejde med dig, hvis du ønsker det. Det er dette program, du kan vælge at arbejde videre på, når du booker træning på egen hånd.

Køb og booking på forhånd er en forudsætning for at bruge tilbuddet. Det er ligeledes et krav, at du har minimum én personlig træningstime om måneden i Return Gym med en personlig træner.

Personlig træner Jonas Roberts

“Bor du i Valby eller omegn, så kig forbi til en gratis prøvetime og en uforpligtende snak om dine træningsbehov. Vi er lokale, vi kender vores medlemmer og vi har også plads til dig.” – Jonas, indehaver og personlig træner

VIL DU MED OMBORD?

Start med en gratis og udforpligtende prøvetime, hvor du kan se vores træningscenter i Valby.

Så snart din første personlige træningstime er i kalenderen kan du booke træning på egen hånd ved siden af.

BOOK PRØVETIMEN HER

ALLEREDE MEDLEM?

Har du allerede personlig træning hos os, men ønsker at supplere dit medlemskab med træning på egen hånd? Så skriv til mig, Jonas og jeg sender dig bookinglink på mail. Det er også muligt at scanne en QR-kode, der hænger på vores hoveddør i Return Gym, næste gang, du er her. Så kommer du direkte ind på linket.

ANMOD OM BOOKINGLINK PÅ MAIL eller SEND EN SMS

PRØVETIME MED PERSONLIG TRÆNER

Book din prøvetime og start forandringen