TRÆN MED FLERE
TRÆN MED FLERE
TRÆN MED FLERE
Previous slide
Next slide

DERFOR SKAL DU VÆLGE TRÆNING MED FLERE

“Træn med flere” er en alternativ form for holdtræning, som betyder, at du deler en personlig træner med max 3 andre deltagere. Du træner dit eget program, som er sammensat af din træner, og alle deltagere får sit eget træningsområde.

Måske er du næsten selvkørende i dit træningsprogram, men har stadig brug for at hjælpen er nær?

Jeres personlige træner vil cirkulere imellem alle 4 deltagere og hjælpe opmærksomt hele vejen rundt.

Der er altså penge at spare, hvis du vil dele din personlige træner med andre.

De små hold sikrer, at den personlige træner kan hjælpe alle med korrekt teknik, højne motivationen og tilpasse niveauet til hver enkelt deltager, fordi ingen skal lave det samme. Jeres træningsprogrammer er skræddersyede til jer hver især.

SE VORES PRISER HER

AKTUELLE HOLD

Vi opretter løbende nye hold. Kommer I samlet 3-4 deltagere, kan vi oprette en holdtid eksklusivt til jer.

kl. 18:00-19:00 

kl. 17:00-18:00

kl. 18:00-19:00

kl. 18:00-19:00 

kl. 19:00-20:00 

DET ER MED I PRISEN

Eget træningsområde
Træningsprogram
Køkken- og badefaciliter
Håndklæder, shampoo og føntørrer

DET SIGER VORES MEDLEMMER:

“Det er vigtigt for mig, at jeg hver uge kommer til den samme dygtige træner, som sørger for udvikling i min træning og retter evt. fejl i min udførelse af øvelserne. Det er også en motivationsfaktor, at jeg har en fast aftale, så jeg får trænet hver uge. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg er blevet stærkere og mere stabil i min core-muskulatur, som er mit mål med træningen.“

SÅDAN KOMMER DU I GANG

BOOK DIN GRATIS PRØVETIME

Udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen herover. Fortæl gerne lidt om dine ønsker til træningen. Vi kontakter dig derefter enten på telefon eller mail og tager en uforpligtende snak om de mål du har, og hvor vi skal hen. Vi aftaler en prøvetime i Return Gym.

PRØVETIMEN

Vi vil under prøvetimen tale om, hvad du ønsker at opnå med træningen. Vi finder ud af, hvilken rolle kosten skal spille i dit forløb, og om der er fokus på vægttab, opbygning af muskelmasse, styrke eller noget helt fjerde. Vi har ligeledes brug for at vide, om du har skader eller anden historik, som vi bør tage højde for.

VELKOMMEN OM BORD

På baggrund af prøvetimen, finder vi den træner, der passer dig bedst, samt aftaler de faste træningsdage, du ønsker i kalenderen. Efter din prøvetime får du tilsendt en velkomstmail med al relevant og praktisk information. Du kan altid henvende dig hos din træner eller direkte til Jonas, som står bag Return Gym, hvis du har spørgsmål til dit forløb. Rigtig god fornøjelse!

PRØVETIME MED PERSONLIG TRÆNER

Book din prøvetime og start forandringen