PERSONLIG TRÆNING 1:1
PERSONLIG TRÆNING 1:1
PERSONLIG TRÆNING 1:1
Previous slide
Next slide

DERFOR SKAL DU VÆLGE PERSONLIG TRÆNING 1:1

Personlig træning er ét af de mest effektive valg, når man ønsker at komme i gang med træning, fordi din træner holder dig til ilden og sikrer, at du bliver udfordret uanset, hvilket udgangspunkt, du kommer med.

Personlig træning 1:1 vil sige, at du træner alene med din egen personlige træner. Din personlige træner kan derfor holde 100 procent fokus på dig, dine behov og planlægningen af din træning.

Vi hjælper dig i gang, hvis det er længe siden eller helt nyt at træne, men vi kan også hjælpe dig videre, hvis du har styrketrænet i mange år og trænger til nye udfordringer og ny energi.

Centret er kun åben for medlemmer af Return Gym, der har en forudgående aftale med en træner. Som medlem af Return Gym er det derfor også slut med overfyldte træningscentre og stressende støj. Du og din træner får jeres egen træningsstation og det skaber helt automatisk et roligt og rart træningsmiljø, hvor der er plads til alle. Med vores setup får du derfor også mest træning for pengene.

SE VORES PRISER HER

DET ER MED I PRISEN

Eget træningsområde Træningsprogram Kostvejlning Løbende justering og sparring Køkken- og badefaciliter Håndklæder, shampoo og føntørrer

DET SIGER VORES MEDLEMMER

“Return Gym er et hyggeligt sted med dygtige og rare folk, der har alt det, jeg har brug for til min træning. Jeg har fået SÅ meget viden og forståelse både om selve træningen, men også de andre ting, der påvirker min træning: Kontinuitet, teknik, mad mm. Og det har fornyet min motivation og hjulpet mig med at nå mine mål for træningen.”

SÅDAN KOMMER DU I GANG

BOOK DIN GRATIS PRØVETIME

Udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen herover. Fortæl gerne lidt om dine ønsker til træningen. Vi kontakter dig derefter enten på telefon eller mail og tager en uforpligtende snak om de mål du har, og hvor vi skal hen. Vi aftaler en prøvetime i Return Gym.

PRØVETIMEN

Vi vil under prøvetimen tale om, hvad du ønsker at opnå med træningen. Vi finder ud af, hvilken rolle kosten skal spille i dit forløb, og om der er fokus på vægttab, opbygning af muskelmasse, styrke eller noget helt fjerde. Vi har ligeledes brug for at vide, om du har skader eller anden historik, som vi bør tage højde for.

VELKOMMEN OM BORD

På baggrund af prøvetimen, finder vi den træner, der passer dig bedst, samt aftaler de faste træningsdage, du ønsker i kalenderen. Efter din prøvetime får du tilsendt en velkomstmail med al relevant og praktisk information. Du kan altid henvende dig hos din træner eller direkte til Jonas, som står bag Return Gym, hvis du har spørgsmål til dit forløb. Rigtig god fornøjelse!

PRØVETIME MED PERSONLIG TRÆNER

Book din prøvetime og start forandringen