OM OS
Læs om vores team og koncept

HVEM ER VI?

Personlig træner Jonas Roberts

JONAS ROBERTS

Stifter, indehaver og personlig træner

Jonas er uddannet professionel træner fra Kropsakademiet, certificeret instruktør og træningsterapeut. Jonas har stor erfaring med styrketræning og programlægning.

CLARA SUNDIEN

Personlig træner og vanecoach

Clara er certificeret personlig træner og så er hun certificeret vanecoach. Clara har en PBA i Ernæring og Sundhed. Clara har ligeledes god erfaring med træning for gravide og efterfødselstræning.

ROBIN PLESNER

Personlig træner

Robin er uddannet personlig træner. Derudover har han en kandidat i Idræt og Sundhed samt en bachelorgrad i Ernæring og Sundhed.
0
personlige trænere
som står klar til at hjælpe dig
+ 1
års samlet erfaring
med personlig træning- og kostvejledning.

VORES KONCEPT

AF JONAS ROBERTS, PERSONLIG TRÆNER, STIFTER OG INDEHAVER AF RETURN GYM.

RETURN GYM åbnede sine døre for medlemmerne tilbage i maj 2018.
Jeg har siden dengang drevet træningscentret og fungeret som personlig træner sammen med mit gode team. Samlet kommer vi med en bred faglig viden og uddannelser indenfor træning og kost, samt mange års erfaring i undervisning.

VORES STED

Det særlige i Return Gym er at du får personlig træning i et lukket privat gym, hvor folk ikke bare kommer ind fra gaden. Du får dit eget træningsområde, og der er højst gang i 2 andre træninger, som også afholdes i sit eget område. Vi tilbyder den, for mange, perfekte balance mellem det private og det fælles.

Vi tilbyder træning i hyggelige lokaler og et rart og afslappet træningsmiljø. Vi garanterer dig en personlig træner, som sætter sig godt ind i din situation og det liv, som din træning og kost skal indgå i. Det er ikke dig, som skal passe ind i en stram træningsskabelon. Det er træningen, der skal passe ind i dit liv.

HVORDAN ARBEJDER VI?

Vores kompetencer spænder bredt indenfor styrketræning, vægttab, efterfødselstræning og fysioterapi. Så uanset hvilken udfordring du står med, har vi højst sandsynligt én i vores team, som kan hjælpe dig.

Du får et unikt sparringsforløb, som kan være svært at skabe på egen hånd uden hjælpen fra en personlig træner. Men det centrale for os er, at træningen er på DINE præmisser. Det er dig, der sætter barren, og vi hjælper dig med at finde en vej mod dit mål som også harmonerer med det liv, du lever.

FÅ EN GRATIS PRØVETIME

Vil du booke en gratis prøvetime med én af vores trænere, så skriv til os via vores kontaktformular, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Du er altid velkommen til at kigge forbi i Valby til en uforpligtende snak om de ønsker og mål du måtte have for din træning i fremtiden.

Vi ses i RETURN GYM!

FACILITETER I RETURN GYM

Vi har et åbent køkken med stort køleskab, opvaskemaskine og stor spiseplads. Her kan man sidde og nyde sin medbragte snacks enten før eller efter træningen.

Derudover har vi fine badefaciliteter, som kan benyttes i forbindelse med din træning. Vi har sørget for sæbe, håndklæder og føntørrer, så du kan tage direkte videre på arbejde eller til dit næste møde efter endt træning.

I Return Gym har vi opdelt vores lokaler i træningsstationer, så du under hele træningstimen har dit eget træningsområde sammen med din personlige træner. Det giver ro og effektivitet, at man ikke skal gå rundt i et stort center og lede efter ledige pladser og udstyr. På den måde har vi indrettet os, så du får mest træning for pengene.

PARKERING OG OFFENTLIG TRANSPORT

Der er 3 timers gratis parkering på Trekronergade.

Den nærmeste s-togstation er Ny Ellebjerg St., som ligger 400 meter fra RETURN GYM (5 minutters gang). Herfra afgår linje A, E og F, samt regionaltog.

PRØVETIME MED PERSONLIG TRÆNER

Book din prøvetime og start forandringen