TRÆN MED EN VEN
TRÆN MED EN VEN
TRÆN MED EN VEN
Previous slide
Next slide

DERFOR SKAL DU TRÆNE MED EN VEN

Hvis du tager din bedste træningskammerat under armen så sparer I penge på træningen. Faktisk sparer I begge to 30% på timeprisen, når I træner sammen.

Når du træner sammen med din ven, kæreste, mor eller far, øger du følelsen af det forpligtende fællesskab, der kan være helt essentielt for at træningen bliver en realitet. For udover at træneren venter på jer, så ved du, at din træningsven også står klar, og det er derfor sværere at sno sig udenom. Du minimerer simpelthen muligheden for, at en dårlig undskyldning står i vejen for dagens træning.

Og så er træningen bare sjovere, når I gør det sammen.

I får jeres egen personlige træner, som sagtens kan tage højde for forskellige udgangspunkter. I behøver altså ikke at være på samme niveau, for at kunne træne sammen.

SE VORES PRISER HER

DET ER MED I PRISEN

Eget træningsområde
Træningsprogram
Kostvejledning
Løbende justering
Køkken- og badefaciliter
Håndklæder, shampoo og føntørrer

DET SIGER VORES MEDLEMMER:

“Min træning gør, at jeg føler mig stærk, generelt er mere i kontakt med min krop – og kan mærke efter hvordan jeg har det. Jeg har lidt problemer med min lænd/ryg, og så længe jeg træner, kan jeg holde det væk. Min træning gavner min styrke i hverdagen og min holdning. Og så hjælper det selvfølgelig også til, at jeg bliver mindre blød. De dage jeg starter med træning, har jeg det generelt bare bedre og spiser fx sundere resten af dagen.”

SÅDAN KOMMER DU I GANG

BOOK DIN GRATIS PRØVETIME

Udfyld kontaktformularen ved at klikke på knappen herover. Fortæl gerne lidt om dine ønsker til træningen. Vi kontakter dig derefter enten på telefon eller mail og tager en uforpligtende snak om de mål du har, og hvor vi skal hen. Vi aftaler en prøvetime i Return Gym.

PRØVETIMEN

Vi vil under prøvetimen tale om, hvad du ønsker at opnå med træningen. Vi finder ud af, hvilken rolle kosten skal spille i dit forløb, og om der er fokus på vægttab, opbygning af muskelmasse, styrke eller noget helt fjerde. Vi har ligeledes brug for at vide, om du har skader eller anden historik, som vi bør tage højde for.

VELKOMMEN OM BORD

På baggrund af prøvetimen, finder vi den træner, der passer dig bedst, samt aftaler de faste træningsdage, du ønsker i kalenderen. Efter din prøvetime får du tilsendt en velkomstmail med al relevant og praktisk information. Du kan altid henvende dig hos din træner eller direkte til Jonas, som står bag Return Gym, hvis du har spørgsmål til dit forløb. Rigtig god fornøjelse!

PRØVETIME MED PERSONLIG TRÆNER

Book din prøvetime og start forandringen