Vores team

Hos Return Gym har vi et stærkt team af veluddannede trænere, der står klar til at rykke på de målsætninger, du har sat for din træning. Uanset hvad du ønsker at opnå, sørger vi for at udfordre dig og holde dig til ilden. Vi samler dig op, når du har brug for at finde motivationen igen, vi lytter til dine udfordringer og deler din begejstring, når vi lykkes med at nå målsætningerne.

4 personlige trænere

som står klar til at hjælpe dig

Fælles for alle på vores team er, at vi brænder for personlig træning, fordi vi kan se at den enkelte når længere både med den mentale og fysiske sundhed, når man bliver fulgt tæt af en personlig træner.

Du får et unikt sparringsforløb, som kan være svært at skabe på egen hånd uden hjælpen fra en personlig træner. Vi sikrer dig den professionelle sparring og personlige rådgivning, som øger chancen markant for, at du når det mål, du ønsker dig.

Det centrale for os er, at træningen er på DINE præmisser. Det er dig, der sætter barren, og vi hjælper dig med at finde en vej mod dit mål som også harmonerer med det liv, du lever.

Vil du booke en gratis prøvetime med én af vores trænere, så skriv til os via vores kontaktformular, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

+10 års erfaring

med personlig træning- og kostvejledning.