VORES TEAM

Hos Return Gym har vi et stærkt team af veluddannede trænere, der står klar til at rykke på de målsætninger, du har sat for din træning. Uanset hvad du ønsker at opnå, sørger vi for at udfordre dig og holde dig til ilden. Vi samler dig op, når du har brug for at finde motivationen igen, vi lytter til dine udfordringer og deler din begejstring, når vi lykkes med at nå målsætningerne.

Fælles for alle på vores team er, at vi brænder for personlig træning, fordi vi kan se at den enkelte når længere både med den mentale og fysiske sundhed, når man bliver fulgt tæt af en personlig træner.

Du får et unikt sparringsforløb, som kan være svært at skabe på egen hånd uden hjælpen fra en personlig træner. Vi sikrer dig den professionelle sparring og personlige rådgivning, som øger chancen markant for, at du når det mål, du ønsker dig.

Det centrale for os er, at træningen er på DINE præmisser. Det er dig, der sætter barren, og vi hjælper dig med at finde en vej mod dit mål som også harmonerer med det liv, du lever.

Vil du booke en gratis prøvetime med én af vores trænere, så skriv til os via vores kontaktformular, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

0
personlige trænere
som står klar til at hjælpe dig
+ 1
års samlet erfaring
med personlig træning- og kostvejledning.
Personlig træner Jonas Roberts

JONAS ROBERTS

Stifter, indehaver og personlig træner

Jonas er uddannet professionel træner fra Kropsakademiet, certificeret instruktør og træningsterapeut. Jonas har stor erfaring med styrketræning og programlægning.

NIKOLAJ MAZUR

Personlig træner og fysioterapeut

Nikolaj er uddannet fysioterapeut med speciale inden rehabilitering og genoptræning. Mange års erfaring med styrketræning og holdtræning.

CLARA SUNDIEN

Personlig træner og vanecoach

Clara er certificeret personlig træner og så er hun certificeret vanecoach. Clara har en PBA i Ernæring og Sundhed. Clara har ligeledes god erfaring med træning for gravide og efterfødselstræning.

ROBIN PLESNER

Personlig træner

Robin er uddannet personlig træner. Derudover har han en kandidat i Idræt og Sundhed samt en bachelorgrad i Ernæring og Sundhed.

PRØVETIME MED PERSONLIG TRÆNER

Book din prøvetime og start forandringen