Medlemsfordel med TrainAway: Træn når du er på farten

Træn, når du er på farten.

Som medlem af Return Gym kan du holde din træning ved lige, når du er ude at rejse i Danmark eller i udlandet. Train Away er nemlig en del af Return Gym og om du er på ferie eller på forretningsrejse, kan træningen stadig vedligholdes.
Return Gym har indgået et samarbejde med TrainAway, som er en platform (app), der viser dig træningscentre i hele landet. Som medlem hos Return Gym får du derfor gratis adgang til alle centre, der er en del af TrainAway. Centrene er spredt over hele landet og tæller mere end 1600 centre i udlandet. Alene i København er 13 forskellige centre tilmeldt. På den måde kan du supplere din personlige træning med træning i et ”almindeligt” træningscenter, hvor man træner på egen hånd. Du kan træne op til 7 gange om måneden i ét eller flere af de centre, der er en del af TrainAway.

Alt du skal gøre er at scanne den QR-kode, som befinder sig på døren til Return (hvor du også kan læse mere om tilbuddet) og følge de simple trin i appen for at oprette en gratis bruger på TrainAway. Læs mere om TrainAway og se hvilke centre, der er med i ordningen HER.

Læs mere om TrainAway generelt HER.

Train Away hos Return Gym
Train Away hos Return Gym

Vil du være medlem af Return Gym og tage del i fordelene, så skriv til os via kontaktformularen, så ringer vi dig op.

Del denne nyhed

Facebook

PRØVETIME MED PERSONLIG TRÆNER

Book din prøvetime og start forandringen