Københavns bedste pris på personlig træning

Sådan sikrer vi dig Københavns bedste pris på personlig træning.

Det kan være svært at finde en personlig træner til en pris under 600-700 kr. i timen i København. Vi vil ikke udelukke at det er muligt – men det er svært! Generelt er priserne i København højere på mange varer og ydelser end i resten af landet.

Men det er faktisk muligt at få en personlig træner med høj faglighed og masser erfaring til en langt lavere pris – også i landets hovedstad. Det kan du nemlig hos Return Gym, som nærmere betegnet ligger i Valby, tæt ved Ny Ellebjerg Station. Vores pris på personlig træning er fast og ligger på 525 kr. i timen for individuel træning med din egen personlige træner. Bum! Så er den ikke meget længere.

Og dog. For hvordan er det muligt at drive professionel personlig træning med høj faglighed til den pris, spørger du måske?

Det er faktisk et valg vi har taget, og som kan begrundes med følgende:

1. Personlig træning kan bredes ud til flere, når prisen er mere overkommelig. At have sin egen personlige træner er ikke kun et privilegie for en særlig gruppe, der er ved muffen.

2. Vi sælger ikke pakkeløsninger eller forløb på et bestemt antal uger eller måneder. Du får dine faste træningstider måned efter måned (uden binding), med mulighed for at korrigere timer hver måned. Alt sammen til timeprisen, som beskrevet.

3. Når prisen er god (og lav) har vi altid glade medlemmer i Return Gym, som kan blive hos os i lang tid. Vi har mange, der har været hos os i en del år efterhånden.

Lad os uddybe punkterne:

Vi sælger ikke pakker og forløb på x antal uger/måneder. For hvordan ved man, at et mål kan nåes inden for den ramme? Og hvad så bagefter? Pakkeløsninger giver et indtryk af, at alt kan klappes og klares på den tid. Men sådan hænger virkeligheden ikke nødvendigvis sammen. Der er mange faktorer, der skal tages højde for, som gør, at man som træner aldrig vil kunne garantere muskelvækst, vægttab eller lignende målsætninger indenfor snævre tidsrammer. I værste fald stikker man folk blår i øjnene.

Der er  intet i vejen med at være resultatorienteret. Det er en drivfaktor for mange. Men ligeså centralt er det, at have processen for øje. At vejen frem mod målet også skal være tålelig i hverdagen. En vej man måske ligefrem kan nyde og befinder sig godt på. For i virkeligheden bliver man jo aldrig færdig med at leve et fysisk aktivt liv. Det skulle vi gerne kunne fortsætte med resten af livet.

Når du hos Return Gym ikke hæfter for mere end den kommende måned, er det nemt at op- eller nedjustere det antal træningstimer, du har med din personlige træner. På den måde kan du fx kombinere træningen med hjemmetræning eller andre medlemskaber i perioder, hvor du er mere selvkørende. Eller du kan træne gratis i andre centre i København eller resten af landet via vores gratis medlemsfordel med TrainAway.

Når den lave pris gør det muligt for vores medlemmer at træne i længere forløb, så driver vi også en god forretning.

Så sådan bliver man Københavns billigste træningscenter for personlig træning uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Det er vi faktisk meget tilfredse med😊

Del denne nyhed

Facebook

PRØVETIME MED PERSONLIG TRÆNER

Book din prøvetime og start forandringen